En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Esbak konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni meydanı ev olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Dairesel yangın merdivenleri ekseri çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden binalmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda emniyetliği kurmak midein mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur hatta elementlere karşı koruma sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Hassaten Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve mesleklevsel yapısının korunması da hayati önem taşır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin güçlü iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça santimantal davranıyoruz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile olağandan önemle izlem edilmesi gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik ciğerin tercih edilir.

Yangın bapsı elbette hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları derneşik hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem Yangın Çıkış Kapısı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının muayene edilmesini bâtınerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yönlü yükselmek politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page