Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni tasar bağırsakin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair uzman personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu ovamızda;

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili Yangın kapısı istanbul çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile emeklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının kenarı dizi son ayar farklı hediye skalasına sahiptir.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şartı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim sağlanabilir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal etmek ve montajını icra etmek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının başka bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları midein kolayca açılabilmektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu kapılar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme malik bir yapı elemanıdır.

Kanatlar içre yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page